Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel

Salam alaikum...


Mek ade satu kegemaran jugak, suka KUMPUL fridge magnet. Tak kesah pegi travel atau orang belikan. Tapi yang mek pasti kat peti ais rumah mek banyak yang orang kasi. Tandanya mek tak travel --' Abaikan travel tu untuk seketika. Muhasakah banyak sangat sehingga mood travel dah hampir mati dalam diri :( Sedihkan?


So nak tak nak, mek kena la kumpul daripada korang yang sudi nak memberi ni. Buat semangat untuk mek supaya pergi travel - bila semua muhasakah tu dah selesai, dah errkkk - tak sampai hati pulak nak cakap. Faham faham je la.


Dua insan yang baik hati ni nak GA-kan fridge magnet yang dia orang beli time pergi Shanghai, China bulan lepas. Dua insan itu adalah, Jari Manis Travel - jarimanistravel.blogspot.my dan Scdha Sein - scdhaseinphoto.blogspot.my :)




Mane satu nak jadi rezeki mek ni haa? *verangan*



Untuk join GA ni kena follow la pihak penganjur dua orang kat atas. Sambil korang boleh bace entry dia orang, tambah pengetahuan :) Pastuh tag rakan blogger korang. So kali ni mek nak tag :

1. CikLa 


Jadi, jom join ye. Jangan lengahkan, jangan tangguh. Tak menang takpe, yang penting semangat tuuu :)


Sekian...

62 comments

  1. X pe la mek,, dapat fridge magnet yg orang bagi pon dah kira rezeki dah hii.. good luck :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa. Hrpnya dpt la sbb tkde lg koleksi shanghai ni :)

      Delete
    2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

      Delete
  2. Kak pun kumpul fm mek.. banyak yg bagi dr kawan2 blogger jugak.. good luck ya mek.. moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak atie. Thx ye. Doakan mek

      Delete
  3. Siqah pun sama mek. Kat peti rumah, penuh fridge magnet orang bagi je.. takpelah. Rezeki jugak tu mek :) Best of luck mek. Siqah pun join jugak GA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx siqah :) tu la, bnyk org bg je. Nk pegi blom masenya --'

      Best of luck ntuk kita :)

      Delete
  4. Semoga kita dpt tempek FM sama2 hehe. Goocluck mek!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. InsyaAllah. Mntk klau rzeki bleh la buat smgt nk pegi shanghai :)

      Delete
  5. mudah2an jd rezeki Mek nnt.

    kenapa dah tak nak travel lagi mek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx kak yan. Mudah mudahan ade rzeki :)

      Bukan tk nk pegi kak yan, pnjg citenya. Hihi. Btlkan je la dlu niat nk travel

      Delete
  6. Terima kasih Mek sudi JOIN...Mek peserta No 38 ye..good luck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis JM :) insyaAllah klau ad rzeki mek :)

      Delete
  7. Tersengih baca entry Mek ni... He He He... Insyallah Mek mungkin ada rezeki... Terima kasih join GA ini... Semoga berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnks sis :) insyaAllah. Mntk mntk trplih ler :)

      Delete
  8. Nadia pun baru nak join GA sebab siqah ada tag Nadia .

    Good Luck , Mek !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best of luck nadia :) insyaAllah ad rzeki kita nnt :)

      Delete
  9. wah !! rajin nye dia join contest.. hee~

    ReplyDelete
  10. yeahhh mek join!!!sama la mek, mana tempat Unni p mesti beli.. btw good luck, moga rezeki kita.hahahaha

    ReplyDelete
  11. best of luck mek...

    saya tag awak di sini... http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    ReplyDelete
  12. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best of luck jugak yuk :) mek dh follow awk ;)

      Delete
  13. Good luck&all d best, yg melintang tu lawa...;-)

    ReplyDelete
  14. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  15. Saya doakan semoga mek berjaya mendapattkan fridge magnet tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, tq :) insyaAllah berkat doa dp :)

      Delete
  16. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  17. singgah BW sini dari GA yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  18. gd luck mek!

    BW dari GA yg sama :)

    gd luck!

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best of luck untuk kita :) thanks sudi bw :)

      Delete
  19. hi, saya datang dari GA yang sama.. :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best of luck intan :) untuk kita semua :)

      Delete
  20. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete