Hari Kopi WONDA Antarabangsa

Assalamulaikum sahabat blogger !

Siapa kat sini suka minum kopi? Mek suka kopi tapi bukan black coffee. Mek suka coffee yang dalam tin tu. Kalau bancuh sendiri mek lebih prefer teh o J Mek macam rasa tak sedap if mek bancuh kopi *hahaha* sebab tu tak suka kopi yang kat rumah, even dah beli yang paling senang – uncang kopi.

Time mek drive pagi tadi, mek dengar iklan di radio yang cakap bahawasanya Kopi WONDA menyambut Hari Kopi WONDA Antarabangsa. Mek dalam hati cakap mesti dia nak bagi harga murah ni. Yelah, WONDA kan satu tin rasanya dalam RM2 lebih jugak. Teringat masa pregnantkan Amani nak minum kopi WONDA. Time tu dia baru perkenalkan Kopi Tarik WONDA J Laju je suruh spouse beli dekat seven e. Tapi kalau dah beli, takkan beli satu kan? Mesti grab semua. Paling mek suka WONDA Mocha J Rasa dia tak pahit and ada rasa choc sikit so mek memang into that one lagi.

Sempena WONDA menyambut hari kopi antarabangsa ni, beberapa outlet / kedai terpilih untuk menyertai. Sebenarnya memang banyak, sampaikan order grab car pun dapat kopi WONDA. Tapi mek update yang senang untuk kita dapat je la ye J

Ni antararanya :


Seven Eleven : RM1.20 setiap satu, promo 28 Ogos – 01 sept. 2017


99 Speedmart : RM1.00 setiap satu, promo 28 dan 29 Ogos 2017
Untuk maklumat lanjut korang boleh search dekat FB WondaCoffeeMalaysia J



Alang-alang dah promo, beli lah semua sebab semua ni sedap J


Korang dah grab ke promo ni? If dah, jangan lupa share dekat komen.



Sekian…



IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.


Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J

11 comments

  1. suka juga minum wonda kopi ni, selalu beli yg ori je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try yg mocha and tarik, memang perrgghhhh :)

      Delete
  2. Siqah paling suka Wonda Kopi Tarik!! Tak tahu promosi Wonda yang lain. Siqah selalu beli kat Petronas je. Ada promosi beli 2 mana2 kopi wonda dengan harga RM3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira ok dah tu 2 rm3. biasa hrga dia dalam 2ringgit lebih kan..
      mek pun suka kopi tarik tu. tp lebih prefer mocha :)

      Delete
  3. Setiap pagi minum mocha masa study dulu..Sedap kan...tapi kopi O pun mai suka juga.


    Eh kak, pasal Lazada contest tu tak payah tunggu invitation, just join ajeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sep sikit ! kita geng :) memang sedap mocha, hahaha

      yeke? tapi dah tamat hari ni. mek tak sempat buat entry lazada :( asyik terlepas je dengan lazada ni

      Delete
  4. Replies
    1. sep sikit !. memang sedap giler lebih lebih mocha !

      Delete
  5. Jenama apa pun best sebab kopi, my all time favorite 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan LZ :) mek suka mocha and kopi tarik.

      Delete
  6. Yang Brazilian tu tak try lagi.. Wonda memang sedap..

    ReplyDelete